Kampl se je spozabil, epska reakcija soigralca

Foto: Epa kevin kampl timo werner
Nekdanji slovenski reprezentant je v 27. krogu nemškega prvenstva doprinesel k visoki zmagi njegovega moštva.
Oglej si celoten članek

Z oživitvo bundesaligaških zelenici je evropski nogomet zakorakal v novo ero po pandemiji koronavirusa. Tekme za zdaj potekajo pred praznimi tribunami, kljub pomanjkanju navijaškega vzdušja pa moštva že navdušujejo s svojimi predstavami.

Eno takšnih je v nedeljo uprizoril RB Leipzig Kevina Kampla, ki je v gosteh nadigral Mainz 05 (0:5). Za Leipzig je bila to prva zmaga po ponovnem zagonu elitnega nemškega nogometa, potem ko je v prejšnjem krogu remiziral s Freiburgom (1:1). 

Bundesliga Kampl blestel, v torek morda že odločilen obračun

Svoj delež je k petardi na stadionu Opel Arena prispeval tudi nekdanji slovenski reprezentant, ki je podal za četrti zadetek moštva in prvega od skupno dveh soigralca Tima Wernerja.

Po tekmi je po spletu zaokrožila zabavna fotografija obeh akterjev četrtega zadetka, ki nakazuje, da je Werner ukrep družbenega oddaljevanja vzel resneje od Kampla.

Po doseženem golu mu je slovenski vezist želel skočiti objem, a se je Werner potegnil nazaj in roki stisnil ob prsni koš ter tako preprečil tesen medsebojni stik. Pohvalno, ni kaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.