Šport > Nogomet
1941 ogledov

Kampl se je spozabil, epska reakcija soigralca

kevin kampl timo werner Epa
Nekdanji slovenski reprezentant je v 27. krogu nemškega prvenstva doprinesel k visoki zmagi njegovega moštva.

Z oživitvo bundesaligaških zelenici je evropski nogomet zakorakal v novo ero po pandemiji koronavirusa. Tekme za zdaj potekajo pred praznimi tribunami, kljub pomanjkanju navijaškega vzdušja pa moštva že navdušujejo s svojimi predstavami.

Eno takšnih je v nedeljo uprizoril RB Leipzig Kevina Kampla, ki je v gosteh nadigral Mainz 05 (0:5). Za Leipzig je bila to prva zmaga po ponovnem zagonu elitnega nemškega nogometa, potem ko je v prejšnjem krogu remiziral s Freiburgom (1:1). 

RB Leipzig Kevin Kampl Bundesliga Šport Kampl blestel, v torek morda že odločilen obračun

Svoj delež je k petardi na stadionu Opel Arena prispeval tudi nekdanji slovenski reprezentant, ki je podal za četrti zadetek moštva in prvega od skupno dveh soigralca Tima Wernerja.

Po tekmi je po spletu zaokrožila zabavna fotografija obeh akterjev četrtega zadetka, ki nakazuje, da je Werner ukrep družbenega oddaljevanja vzel resneje od Kampla.

Po doseženem golu mu je slovenski vezist želel skočiti objem, a se je Werner potegnil nazaj in roki stisnil ob prsni koš ter tako preprečil tesen medsebojni stik. Pohvalno, ni kaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.