Kampl (spet) ne bo igral za Slovenijo

Foto: Profimedia Kevin Kampl.
Kevin Kampl.
Iz Nogometne zveze Slovenije so danes sporočili, da se Kevin Kampl ne bo udeležil tokratne reprezentančne akcije in bo ostal v Nemčiji, kjer ureja svoj klubski status.
Oglej si celoten članek

Vezist nemškega Bayerja iz Leverkusna Kevin Kampl naj bi po poročanju nemških medijev bil blizu prestopa v RB Leipzig, ki je v zadnji sezoni osvojil drugo mesto v Bundesligi in si s tem zagotovil nastopanje v Ligi prvakov.

Slovenska reprezentanca se je sicer na Brdu pri Kranju zbrala v ponedeljek, danes je opravila prvi trening pred kvalifikacijskima tekmama za svetovno prvenstvo 2018 proti Slovaški in Litvi

Kvalifikacije Čakajo še na dva igralca

Vadili so vsi nogometaši z izjemno Kampla, ki je dobil dovoljenje strokovnega vodstva slovenske reprezentance, da ostane v Nemčiji in uredi svoj klubski status.

Slovenija bo v NNC Brdo opravila še trening v sredo dopoldan, v četrtek pa varovance Srečka Katanca čaka pot v Bratislavo, kjer bodo počakali petkovo tekmo v Trnavi.

Spet zabil Matavž v izjemni formi na reprezentančni zbor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:43 30. Avgust 2017.

    Olor, mislim, da smo Slovenci preponižni. Brco v rit, pa nič več klečeplaziti. To je to. Naj ostane Nemec, če …

  • 07:18 30. Avgust 2017.

    Blefer. Odvzeti mu je treba državljanjstvo RS

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.