Kar med tekmo aretirali nogometaša

Nevsakdanjega prizora so bili deležni obiskovalci in udeleženci nogometne derbija v drugi brazilski ligi.
Oglej si celoten članek

Po nekaj minutah tekme v drugi brazilski ligi so na zelenico prikorakali policisti, srečanje prekinili za nekaj minut in s klopi domačega moštva vklenjenega odpeljali enega nogometaša. Osumljen je več kaznivih dejanj, med drugim ugrabitve in izsiljevanja.

Gre za 21-letnega brazilskega napadalca Marlona Natanaela de Lima Alexandreja, profesionalnega nogometaša ekipe Sapucaiense, ki nastopa v zvezni državi Rio Grande do Sul. Osumljen je, da je skupaj s šestimi nepridipravi, ki jih je policija tudi že prijela, ugrabil osebo ter ji z bančnega računa odtujil večjo količino denarja.

Policija je sporočila, da je aretacija potekala brez težav, da so bili vodilni ljudje v klubu pripravljeni sodelovati, ni pa povedala, kdaj se bo osumljeni vrnil na nogometne terene. Glede na to, da ima bojda na vesti že nekaj drugih prekrškov, kot so izsiljevanje, upravljanje ukradenega vozila ter zadrževanje oseb proti njihovi volji, se povratek ne zdi blizu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.