Šport > Nogomet
20 ogledov

Kar med tekmo aretirali nogometaša

Marlon Natanael de Lima Alexandre Youtube
Nevsakdanjega prizora so bili deležni obiskovalci in udeleženci nogometne derbija v drugi brazilski ligi.

Po nekaj minutah tekme v drugi brazilski ligi so na zelenico prikorakali policisti, srečanje prekinili za nekaj minut in s klopi domačega moštva vklenjenega odpeljali enega nogometaša. Osumljen je več kaznivih dejanj, med drugim ugrabitve in izsiljevanja.

Gre za 21-letnega brazilskega napadalca Marlona Natanaela de Lima Alexandreja, profesionalnega nogometaša ekipe Sapucaiense, ki nastopa v zvezni državi Rio Grande do Sul. Osumljen je, da je skupaj s šestimi nepridipravi, ki jih je policija tudi že prijela, ugrabil osebo ter ji z bančnega računa odtujil večjo količino denarja.

Policija je sporočila, da je aretacija potekala brez težav, da so bili vodilni ljudje v klubu pripravljeni sodelovati, ni pa povedala, kdaj se bo osumljeni vrnil na nogometne terene. Glede na to, da ima bojda na vesti že nekaj drugih prekrškov, kot so izsiljevanje, upravljanje ukradenega vozila ter zadrževanje oseb proti njihovi volji, se povratek ne zdi blizu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.