"Kar se tiče mene, sem kar malce jezen nase"

Foto: Epa
Foto: Epa
Cene Prevc je bil razočaran nad razpletom uvodne tekme v Lillehammerju.
Oglej si celoten članek

Cene Prevc je bil s sedmim mestom najboljši slovenski predstavnik na prvi uradni tekmi norveške turneje v Lillehammerju, vendar s svojim nastopom ni bil povsem zadovoljen.

Raw Air Cenetu Prevcu zmanjkala pika na i

"Kar se tiče mene, sem že malce jezen nase! Že tri serije sem bil lepo visoko, v finalu pa sem malce poslabšal dosežek. Ta finalna serija naj se zdaj obrne, da bom enkrat v drugi seriji skočil še bolje. To je moja naloga za naprej," je po tekmi dejal Prevc.

Najboljši Slovenec v svetovnem pokalu Anže Lanišek, ki je zdaj zdrsnil na sedmo mesto skupno, je po svojih prvih nastopih po tednu dni premora - Lahti je zaradi bolezni izpustil - povedal, da še ni povsem "zagnal motorja". "Danes sem bil še malce 'rjast'. Predvsem v prvi seriji je bilo preveč na grobo, v drugi pa je bilo precej bolje. Gremo dalje."

Črto je pod tekmo potegnil tudi glavni trener Robert Hrgota: "S posameznimi skoki smo si zapravili možnost, da bi se borili za vrh. Fantje so s posameznimi skoki naredili dobre rezultate, a jim je zmanjkalo, da bi se Cene, Žiga, Timi in Anže borili za višja mesta. Raven skakanja je visoka, treba pa bo sestaviti dva dobra skoka na tekmi in jutri imamo že novo priložnost."

Dvojna zmaga! Dinastija Prevc piše zgodovino smučarskih skokov
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.