Šport > Zimski športi
387 ogledov

"Kar se tiče mene, sem kar malce jezen nase"

Cene Prevc Epa
Cene Prevc je bil razočaran nad razpletom uvodne tekme v Lillehammerju.

Cene Prevc je bil s sedmim mestom najboljši slovenski predstavnik na prvi uradni tekmi norveške turneje v Lillehammerju, vendar s svojim nastopom ni bil povsem zadovoljen.

Cene Prevc Raw Air Šport Cenetu Prevcu zmanjkala pika na i

"Kar se tiče mene, sem že malce jezen nase! Že tri serije sem bil lepo visoko, v finalu pa sem malce poslabšal dosežek. Ta finalna serija naj se zdaj obrne, da bom enkrat v drugi seriji skočil še bolje. To je moja naloga za naprej," je po tekmi dejal Prevc.

Najboljši Slovenec v svetovnem pokalu Anže Lanišek, ki je zdaj zdrsnil na sedmo mesto skupno, je po svojih prvih nastopih po tednu dni premora - Lahti je zaradi bolezni izpustil - povedal, da še ni povsem "zagnal motorja". "Danes sem bil še malce 'rjast'. Predvsem v prvi seriji je bilo preveč na grobo, v drugi pa je bilo precej bolje. Gremo dalje."

Črto je pod tekmo potegnil tudi glavni trener Robert Hrgota: "S posameznimi skoki smo si zapravili možnost, da bi se borili za vrh. Fantje so s posameznimi skoki naredili dobre rezultate, a jim je zmanjkalo, da bi se Cene, Žiga, Timi in Anže borili za višja mesta. Raven skakanja je visoka, treba pa bo sestaviti dva dobra skoka na tekmi in jutri imamo že novo priložnost."

Nika Prevc Dvojna zmaga! Šport Dinastija Prevc piše zgodovino smučarskih skokov
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice