Katalonci trepetajo pred Dončićem

Foto: Epa luka dončić
Luka Dončić je strah in trepet katalonskega ponosa.
Oglej si celoten članek

V nedeljo se bosta na derbiju španske košarkarske lige ACB pomerili ekipi Real Madrida in Barcelone. Madridčani so v sedmih krogih nanizali prav toliko zmag (7-0) in zasedajo vrh prvenstvene lestvice. Katalonci so izgubili dve tekmi (5-2) in so trenutno tretji.

Top 10 Epska banana Randolpha, olupek še iščejo

Trener Barcelone Sito Alonso pred obračunom z večnim rivalom išče način, kako ustaviti Luko Dončića. "Če bomo želeli zaustaviti Dončića, bomo morali biti zelo agresivni. Pokrivati ga bo moralo več igralcev," je dejal španski strateg.

Fanta, previdno! Dončić in Randolph pokazala novi jekleni zverini

"Preprečiti bomo morali njegove podaje, bloke in druge stvari, v katerih je dobro podkovan. Morali se bomo pripraviti na več scenarijev. Če temu ne bi bilo tako, potem to ne bi bil Dončić," je slovenskega košarkarja pohvalil Alonso.

Z izbranimi besedami je o 18-letniku spregovoril tudi zvezdnik Barcelone Pierre Oriola. "Pri Dončiću mi je všeč prav vse. Naredil je velik korak naprej. On je odličen igralec, ki bo pustil velik pečat v Evropi in v ligi NBA," je povedal španski košarkar.

Evroliga Dončić in Randolph nista bila dovolj za "ponos Izraela"

Foto: Epa luka dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.