Šport > Košarka
3003 ogledov

Katalonci trepetajo pred Dončićem

luka dončić Epa Soigralci podpirajo njegovo odločitev.
Luka Dončić je strah in trepet katalonskega ponosa.

V nedeljo se bosta na derbiju španske košarkarske lige ACB pomerili ekipi Real Madrida in Barcelone. Madridčani so v sedmih krogih nanizali prav toliko zmag (7-0) in zasedajo vrh prvenstvene lestvice. Katalonci so izgubili dve tekmi (5-2) in so trenutno tretji.

anthony randolph Top 10 Šport Epska banana Randolpha, olupek še iščejo

Trener Barcelone Sito Alonso pred obračunom z večnim rivalom išče način, kako ustaviti Luko Dončića. "Če bomo želeli zaustaviti Dončića, bomo morali biti zelo agresivni. Pokrivati ga bo moralo več igralcev," je dejal španski strateg.

luka dončić Fanta, previdno! Šport Dončić in Randolph pokazala novi jekleni zverini

"Preprečiti bomo morali njegove podaje, bloke in druge stvari, v katerih je dobro podkovan. Morali se bomo pripraviti na več scenarijev. Če temu ne bi bilo tako, potem to ne bi bil Dončić," je slovenskega košarkarja pohvalil Alonso.

Z izbranimi besedami je o 18-letniku spregovoril tudi zvezdnik Barcelone Pierre Oriola. "Pri Dončiću mi je všeč prav vse. Naredil je velik korak naprej. On je odličen igralec, ki bo pustil velik pečat v Evropi in v ligi NBA," je povedal španski košarkar.

Luka Dončić Maccabi Real Evroliga Šport Dončić in Randolph nista bila dovolj za "ponos Izraela"

luka dončić | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.