Kazen za Kekovo Rijeko

Foto: Profimedia Matjaž Kek
Pri Evropski nogometni zvezi so kaznovali hrvaške prvake.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Rijeke, ki jih vodi Matjaž Kek, na tekmi evropske lige proti atenskemu Aeku ne bodo mogli računati na pomoč navijačev s severne tribune. Z zaprtjem dela stadiona, ki je bil zgrajen pred letošnjo sezono, jih je kaznovala Evropska zveza, in sicer zato, ker so se na tekmi kvalifikacij proti Olympiacosu dogajale reči, ki se ne bi smele.

Na severni tribuni, ki ima 2140 sedežev, je zbrana navijaška skupina Armada, ta je Grke zmerjala z neprimernimi vzkliki in prižigala bakle. Rijeka, pri kateri igra tudi Matic Črnic, bo morala seči tudi v blagajno in plačati 21.000 evrov.

Poleg Aeka, ki ga bodo Rečani gostili 14. septembra, bosta v skupinskem delu evropske lige na Reki gostovala še Austria Dunaj in Milan.

Druga plat zgodbe Brutalno nad Keka: "Da se mu izbije ego in arogantnost!"

Liga prvakov Keku ni uspelo, Grki premočni za hrvaške prvake

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.