Šport > Nogomet
469 ogledov

Kazen za Kekovo Rijeko

Matjaž Kek Matjaž Kek.
Pri Evropski nogometni zvezi so kaznovali hrvaške prvake.

Nogometaši Rijeke, ki jih vodi Matjaž Kek, na tekmi evropske lige proti atenskemu Aeku ne bodo mogli računati na pomoč navijačev s severne tribune. Z zaprtjem dela stadiona, ki je bil zgrajen pred letošnjo sezono, jih je kaznovala Evropska zveza, in sicer zato, ker so se na tekmi kvalifikacij proti Olympiacosu dogajale reči, ki se ne bi smele.

Na severni tribuni, ki ima 2140 sedežev, je zbrana navijaška skupina Armada, ta je Grke zmerjala z neprimernimi vzkliki in prižigala bakle. Rijeka, pri kateri igra tudi Matic Črnic, bo morala seči tudi v blagajno in plačati 21.000 evrov.

Poleg Aeka, ki ga bodo Rečani gostili 14. septembra, bosta v skupinskem delu evropske lige na Reki gostovala še Austria Dunaj in Milan.

matjaž kek Druga plat zgodbe Šport Brutalno nad Keka: "Da se mu izbije ego in arogantnost!" Rijeka Olympiacos Liga prvakov Šport Keku ni uspelo, Grki premočni za hrvaške prvake
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice