Kdaj lahko na igriščih ponovno pričakujemo Messija?

Foto: Profimedia
Iz Barcelone prihajajo novice, da je njihov prvi zvezdnik Lionel Messi po poškodbi roke okreval hitreje od vseh pričakovanj in se že priključil treningom Blaugrane.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni čarovnik Lionel Messi se je po desetih dneh okrevanja vrnil na treninge Barcelone, je potrdil katalonski klub. Prvi zvezdnik Blaugrane je bil na prisilnem počitku od 20. oktobra, ko si je na prvenstveni tekmi proti Sevilli zlomil desno roko.

Messi se je tako vrnil na treninge hitreje od vseh pričakovanj. Po prvih napovedih naj bi Messi z igrišč manjkal vsaj tri tedne, toda prav lahko se zgodi, da se bo vrnil že dosti prej.

Zvezdnik Znana resnost Messijeve poškodbe

Argentinec je zaradi poškodbe že izpustil dva velika derbija proti Interju v Ligi prvakov in El Clasico proti Real Madridu v domačem prvenstvu. Na srečo Barcelone se njegova odsotnost ni preveč poznala, saj je Inter premagala z 2:0 ter ponižala Real s kar 5:1.

Veliki derbi Petarda na El Clasicu

Messi bo zagotovo izpustil še prvenstveno gostovanje pri Rayu Vallecano 3. novembra, medtem ko bi se prvič na igrišču lahko pojavil že v torek 6. novembra na gostovanju pri Interju v Ligi prvakov, oziroma 11. novembra na prvenstveni tekmi z Betisom.

Barcelona je sicer v času njegove odsotnosti še povečala svojo prednost v Primeri pred svojim večnim tekmecem Realom. Blaugrana namreč vodi z 21 točkami in ima točko več od Alavesa ter dve od Seville ter Atletico Madrida, medtem ko Real zaseda komaj deveto mesto s 14 točkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:47 1. November 2018.

    -_Poiščite Golaa-Ženske v vaši soseski tukaj: Nome.Ga/Zenske

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.