Šport > Nogomet
2646 ogledov

Znana resnost Messijeve poškodbe

Lionel Messi
Barcelona tri tedne brez poškodovanega Lionela Messija.

Katalonski nogometni velikan Barcelona je sinočnjo zmago v obračunu vodilnih ekip španskega prvenstva s Sevillo (4:2) drago plačal. Na tekmi se je namreč poškodoval prvi zvezdnik Lionel Messi, iz kluba so sporočili, da bo zaradi zloma roke z igrišč odsoten vsaj tri tedne.

Do poškodbe je prišlo v za Barcelono najbolj neugodnem trenutku, saj bo naslednji teden na sporedu prvi El Clasico, obračun z madridskim Realom, v tej sezoni. V boju s sicer trenutno precej razglašenimi večnimi tekmeci se bodo morali Katalonci znajti brez prvega moža svoje ekipe.

Messi se je poškodoval v 17. minuti tekme s Sevillo, ko je po boju s Francom Vazquezom padel in si poškodoval komolec. Argentinca - pred tem je zadel za vodstvo z 2:0 - so odpeljali na pregled v bolnišnico, po tekmi je klub sporočil, da ima zlomljeno koželjnico desne roke. Okrevanje bo trajalo predvidoma tri tedne, v najboljšem primeru bo Messi na igriščih spet 11. novembra.

To pomeni, da bo moral izpustiti tekmo Lige prvakov naslednji teden z Interjem, nedeljski veliki derbi z Realom in še drugi obračun z Interjem ter domačo tekmo z Rayom Vallecanom.

"Jasno je, da je za nas to hud udarec. Vsi vemo, kaj Messi pomeni za našo ekipo in kaj dela s tekmeci. A zdaj se moramo pripraviti za igre brez njega, prepričan sem, da imamo igralce, ki ga lahko zamenjajo," je bil prvi odziv trenerja Barce Ernesta Valverdeja.

Lionel Messi Šok za Barcelono Šport Grda poškodba Messija
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice