Šport > Nogomet
2075 ogledov

Grda poškodba Messija

Lionel Messi Epa
Barcelona je na samem začetku tekme s Sevillo doživela velik šok. Po sedemnajstih minutah je igro zaradi poškodbe roke zapustil Lionel Messi.

Kakšen udarec za Barcelono! Vsega en teden pred slovitim El Clasicom in velikim obračunom z Real Madridom se je, kot kaže, težje poškodoval Lionel Messi.

V 17. minuti se je izjemni Argentinec znašel v duelu v vezistom Seville Francom Vazquezom, pri čemer je padel na tla. Med tem padcem pa je grdo nastradala njegova roka.

Takoj je na igrišče stekla zdravniška služba katalonskega velikana, ki je dolgo nudila pomoč svojemu prvemu zvezdniku, medtem ko je s tribun grmelo: "Messi, Messi, Messi!" Kmalu je na igrišče stopil Ousmane Dembele, medtem ko je Messi v družbi zdravnikov zapustil igrišče.

Po prvih neslužbenih informacijah, ki so se pojavile, roka vseeno naj ne bi bila zlomljena, toda o resnosti poškodbe bodo več pokazali dodatni pregledi, toda le redki optimisti verjamejo, da bo Messi nared za bližajoči se El Clasico. Zadnji El Clasico, na katerem ne bi sodelovala ali Messi ali Cristiano Ronaldo se je sicer odigral daljnega leta 2009.

Messi je sicer v svojih sedemnajstih minutah tekme s Seville naravnost blestel, saj je po njegovi asistenci Philippeu Coutinhu in njegovem zadetku Barcelona že po dvanajstih minutah vodila z 2:0.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.