Kdo je v resnici zmagal na zadnji dirki?

Foto: Profimedia Lewis Hamilton, Will Smith
Šala podlih fantov.
Oglej si celoten članek

Zadnjo dirko sezone formule 1 si je ogledal tudi sloviti ameriški igralec Will Smith. Ta naj bi v Mercedesovi garaži spremljal še eno zmagoslavje Lewisa Hamiltona, ki si je že pred tem zagotovil svoj peti naslov svetovnega prvaka. A z Britancem sta predstavila nekoliko drugačno zgodbo. 

"Lewis, žal mi je, žal mi je. Poslušaj! To je zame življenjska priložnost! Saj si že zmagal! Prihrani še nekaj za druge ljudi. Ti si temnopolt, jaz sem temnopolt, nihče ne bo opazil razlike. Imam to! Žal mi je," je v duhovitem posnetku na twitterju dejal Smith, na stolu privezani Hamilton pa mu je odvrnil: "Bolje zate, da zmagaš!"

Na žalost so Smitha kamere med dirko večkrat pokazale, tako da dvomov o tem, kdo je sedel v mercedesovem bolidu ni. Hamilton je tako prišel do svoje 73. zmage v karieri, Smith (zaenkrat) ostaja pri ničli.

Foto: Profimedia Lewis Hamilton, Will Smith

Hamilton je v Abu Dabiju sicer očitno užival v druženju z zvezdnikom filma Podli fantje, prav naslov te uspešnice si je sposodil ob fotografiji s Smithom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.