Šport > Moto športi
6159 ogledov

Kdo je v resnici zmagal na zadnji dirki?

Lewis Hamilton, Will Smith
Šala podlih fantov.

Zadnjo dirko sezone formule 1 si je ogledal tudi sloviti ameriški igralec Will Smith. Ta naj bi v Mercedesovi garaži spremljal še eno zmagoslavje Lewisa Hamiltona, ki si je že pred tem zagotovil svoj peti naslov svetovnega prvaka. A z Britancem sta predstavila nekoliko drugačno zgodbo. 

"Lewis, žal mi je, žal mi je. Poslušaj! To je zame življenjska priložnost! Saj si že zmagal! Prihrani še nekaj za druge ljudi. Ti si temnopolt, jaz sem temnopolt, nihče ne bo opazil razlike. Imam to! Žal mi je," je v duhovitem posnetku na twitterju dejal Smith, na stolu privezani Hamilton pa mu je odvrnil: "Bolje zate, da zmagaš!"

Na žalost so Smitha kamere med dirko večkrat pokazale, tako da dvomov o tem, kdo je sedel v mercedesovem bolidu ni. Hamilton je tako prišel do svoje 73. zmage v karieri, Smith (zaenkrat) ostaja pri ničli.

Lewis Hamilton, Will Smith | Avtor: Profimedia Profimedia

Hamilton je v Abu Dabiju sicer očitno užival v druženju z zvezdnikom filma Podli fantje, prav naslov te uspešnice si je sposodil ob fotografiji s Smithom.

Nico Hülkenberg Konec sezone Šport Britanec znova slavil, prevračanje Nemca

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice