Kek dodal Vršiča, želi si hitrosti

Foto: Nik Rovan Dare Vrsic in Matjaz Kek Foto: Nik Rovan Kek pravi, da zadnjih Fercev njegovi varovanci ne smejo podcenjevati. (Foto: Nik Foto: Nik Rovan Valter Birsa Foto: Žurnal24 Vid Belec Foto: Nik Rovan Valter Birsa Foto: Nik Rovan Bostjan Cesar Foto: Žurnal24 Goran Šukalo pravi, da se nikoli ne bi vpletel v prirejanje tekem. (Foto: Nik Ro Foto: Nik Rovan Tim Matavž se podaja na jug Italije. (Foto: Nik Rovan) Foto: Žurnal24 Valter Birsa, Armin Bacinovic in Mitja Vilar Foto: Nik Rovan Matjaž Kek se ob takih govoricah le nasmehne. Ostaja v Sloveniji. (Foto: Nik Rov Foto: Žurnal24 Dare Vrsic Foto: Žurnal24 Kljub poškodbi je bil Ljubljančan židane volje. (Foto: Nik Rovan) Foto: Žurnal24 Zbor v Kidričevem Foto: Žurnal24 Zbor v Kidričevem Foto: Žurnal24 "Najlepše se je vrniti v klub z nasmehom na obrazu, potem ko si premagal Italija Foto: Žurnal24 Zbor v Kidri%C4%8Devem Foto: Žurnal24 Kljub zadetku Ljubljančana je Köln Milivoja Novakovića izgubil. (Foto: Nik Rovan Foto: Žurnal24 Zbor v Kidričevem Foto: Nik Rovan Samir Handanović še ne ve, kje bo igral v prihodnji sezoni. (Foto: Nik Rovan)
Z roba igrišča v Kidričevem smo spremljali trening slovenske nogometne reprezentance, ki jo v petek v Stožicah čaka obračun z vodilno ekipo skupine Italijo. Zadnji se je ekipi pridružil Dare Vršič.
Oglej si celoten članek

"O, Vrša, si prišel!?!" se je glasil pozdrav Milana Miklaviča, pomočnika Matjaža Keka, veljal pa je Daretu Vršiču. Vezist spomladi prebujene Olimpije je zadnji prišlek v izbrano vrsto, ki se ji je pridružil predvsem zato, ker nekaterim nogometašem grozi parno število rumenih kartonov in s tem prepoved nastopa.

Hitro, timing, žive noge
so besede, ki so jih slovenski reprezentanti pogosto slišali na ponedeljkovem dopoldanskem treningu iz ust Matjaža Keka. Ni bilo težko uganiti, da si selektor proti Italiji želi čim hitrejše in enostavne igre, s katero bi lažje prihajali pred vrata Gianluigija Buffona.

V Kidričevem je sicer vadilo 11 nogometašev – Vid Belec, Vršič, Mitja Viler, Goran Šukalo, Josip Iličić, Armin Bačinović, Valter Birsa, Matej Mavrič Rožič, Siniša Andjelković in z masko zaradi poškodbe nosu tudi Boštjan Cesar, a bo v petek lahko igral. Tim Matavž, ki ima težave s poškodbo prepone, je treniral posebej pod nadzorom Martina Magistra.

Zlatko Dedić, Nejc Pečnik in Jasmin Handanović se bodo ekipi pridružili v torek, Branko Ilić, Bojan Jokić, Andraž Kirm, Marko Šuler in Zlatan Ljubijankić pa so bili ravno v času treninga nekje med brniškim letališčem in reprezentančno bazo na Ptuju.

Hm, kaj pa Milivoje Novaković, Robert Koren in drugi glavni aduti, boste vprašali – odgovor pa je: bili so na regeneracijski masaži, ki jo je najbolj utrujenim odredilo vodstvo reprezentance. Omenjenima so družbo delali še Aleksandar Radosavljević, Samir Handanović in Mišo Brečko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.