Šport > Nogomet
12 ogledov

Kek dodal Vršiča, želi si hitrosti

Dare Vrsic in Matjaz Kek
1/19
Nik Rovan
Z roba igrišča v Kidričevem smo spremljali trening slovenske nogometne reprezentance, ki jo v petek v Stožicah čaka obračun z vodilno ekipo skupine Italijo. Zadnji se je ekipi pridružil Dare Vršič.

"O, Vrša, si prišel!?!" se je glasil pozdrav Milana Miklaviča, pomočnika Matjaža Keka, veljal pa je Daretu Vršiču. Vezist spomladi prebujene Olimpije je zadnji prišlek v izbrano vrsto, ki se ji je pridružil predvsem zato, ker nekaterim nogometašem grozi parno število rumenih kartonov in s tem prepoved nastopa.

Hitro, timing, žive noge
so besede, ki so jih slovenski reprezentanti pogosto slišali na ponedeljkovem dopoldanskem treningu iz ust Matjaža Keka. Ni bilo težko uganiti, da si selektor proti Italiji želi čim hitrejše in enostavne igre, s katero bi lažje prihajali pred vrata Gianluigija Buffona.

V Kidričevem je sicer vadilo 11 nogometašev – Vid Belec, Vršič, Mitja Viler, Goran Šukalo, Josip Iličić, Armin Bačinović, Valter Birsa, Matej Mavrič Rožič, Siniša Andjelković in z masko zaradi poškodbe nosu tudi Boštjan Cesar, a bo v petek lahko igral. Tim Matavž, ki ima težave s poškodbo prepone, je treniral posebej pod nadzorom Martina Magistra.

Zlatko Dedić, Nejc Pečnik in Jasmin Handanović se bodo ekipi pridružili v torek, Branko Ilić, Bojan Jokić, Andraž Kirm, Marko Šuler in Zlatan Ljubijankić pa so bili ravno v času treninga nekje med brniškim letališčem in reprezentančno bazo na Ptuju.

Hm, kaj pa Milivoje Novaković, Robert Koren in drugi glavni aduti, boste vprašali – odgovor pa je: bili so na regeneracijski masaži, ki jo je najbolj utrujenim odredilo vodstvo reprezentance. Omenjenima so družbo delali še Aleksandar Radosavljević, Samir Handanović in Mišo Brečko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.