Kek ponudil odstop, pri Rijeki hitro reagirali

Foto: Profimedia matjaž kek
Matjaž Kek je po porazu proti Osijeku ponudil odstop.
Oglej si celoten članek

Matjaž Kek je v minuli sezoni Rijeki prinesel zgodovinsko dvojno krono, kot prvi trener je popeljal klub iz Kvarnerja do naslova hrvaških prvakov. V tej sezoni se je z njim uvrstil v evropsko ligo, precej slabše pa mu gre v hrvaškem prvenstvu, v nedeljo so njegovi izbranci doma klonili proti Osijeku z 1:2. Kek, ki sodi med kandidate za ponovno vodenje slovenske reprezentance, je zahteval sestanek z vodstvom in ponudil svoj odstop.

Trdna pogodba Kek o reprezentanci: Ni mi lahko

Sestanek s predsednikom Damirjem Miškovićem je bil hitro  izpeljan, Kek pa po njem trdno ostaja prvi mož na klopi reškega kluba. Požar na Rujevici je bil tako hitro pogašen, Rijeka pa se bo lahko mirno pripravljala na derbi z Dinamom.

"Nobenih glav ne bomo sekali, če ne premagamo Dinamo. Imamo odlične nogometaše, fantastičnega trenerja in izjemno podporo. čas je že, da tudi sreča potrka na naša vrata," je za Novi list dejal Mišković. "Zaradi enega ali dveh porazov ne bomo delali drame. Osijek je na celotni tekmi dvakrat streljal na naš gol in odnesel tri točke. Stojim za igralci in trenerjem, pri tem nimam fige v žepu. Verjamem keku," je med drugim še povedal predsednik Rijeke.

V Sloveniji Kekovo Rijeko pretresla prometna nesreča

Dinamo vodi z osvojenimi 31 točkami, Rijeka jih ima 25, tretji Hajduk in četrti Osijek pa 24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.