Šport > Nogomet
35565 ogledov

Kekovo Rijeko pretresla prometna nesreča

Prometna nesreča Sandi Zajc/PGD Mengeš
Po zmagi na Dunaju se je del klubskega osebja domov odpravil s kombijem.

Rijeka je v četrtek zevčer v okviru Lige Evropa zmagala na gostovanju pri dunajski Austrii (1:3), varovanci Matjaža Keka in strokovno vodstvo so se domov vrnili s čarterskim letom.

Zajetno količino opreme za srečanje pa so hrvaški prvaki prevažali v kombiju, ob vrnitvi iz avstrijske prestolnice sta bila v njem klubska delavca Milan Majer in Rustem Gashi

V bližini Ilirske Bistrice sta zdrsnila s ceste, zaenkrat še niso znani razlogi za nesrečo. Oba udeleženca sta jo odnesla brez hujših poškodb, vozilo pa je utrpelo veliko škodo, poroča Novi list.

atalanta Liga Evropa Šport Fenomenalna predstava Iličića, Kek ostal med živimi

Na srečo se je v istem času po isti poti domov vračalo veliko navijačev Rijeke, tako da sta Majer in Gashi hitro dobila pomoč in se vrnila na obalo Kvarnerskega zaliva.

Rijeka je na Dunaju prišla do prve zmage v skupinskem delu Lige Evropa. Po polovici tekmovanja je na tretjem mestu s tremi točkami. Vodi AC Milan s sedmimi točkami, AEK iz Aten jih je zbral pet, Austria pa eno.

Matjaž Kek "Ne skrbi me!" Šport Slovenija se za Keka lahko obriše pod nosom
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.