Šport > Nogomet
1761 ogledov

Slovenija se za Keka lahko obriše pod nosom

matjaž kek Epa
Predsednik Rijeke ne dvomi v zvestobo Matjaža Keka.

Hrvaški prvak se bo v 3. krogu Lige Evropa v gosteh pomeril z Austrio Wien in po dveh zaporednih porazih proti AEK Athens (1:2) in AC Milanu (3:2) napadal prve točke v skupini D. "Prišli smo po zmago. Ni ekipe, ki je Rijeka ne bi mogla premagati. Cilj je samo eden - zmaga," je pred tekmo optimistično napovedal predsednik hrvaškega prvoligaša Damir Miškić.

Austria Wien je na zadnji ligaški tekmi izgubila proti ekipi Sturm Graz (3:0). "To je bila nezgoda. Morda so bili z glavami že pri Rijeki. Lahko premagamo Austrio. Morda nam bo sreča vrnila. V zadnjih minutah nam je ogromno vzela. Imamo jo v dobrem," je prepričan Mišković.

Predsednika kljub velikemu zanimanju za Matjaža Keka ne skrbi, da bi slovenski strokovnjak prevzel katero od reprezentanc s področja nekdanje skupne države. Zanj sta se najglasneje zanimali nogometni zvezi Slovenije in Hrvaške.

matjaž kek Trdna pogodba Šport Kek o reprezentanci: Ni mi lahko

"Koga in zakaj?" je na vprašanje o možnosti, da bi Kek zasedel selektorski stolček, odvrnil Mišković. "Ne, ne skrbi me. V življenju se lahko marsikaj zgodi, a Kek je trdno zasidran za krmilom Rijeke. Pričakujem, da bo tako ostalo še dolgo. Verjemite mi, nikoli nisem razmišljal o njegovem odhodu," je sklenil predsednik kluba.

Robert Prosinečki Odkrito Šport Prosinečki: Slovenci so mi všeč, ker ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice