Kek še naprej ne pozna poraza

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Nogometaši Rijeke so v 22. krogu hrvaške 1. HNL premagali Lokomotivo Zagreb (2:0) in se zavihteli na vrh ligaške lestvice.
Oglej si celoten članek

Varovanci nekdanjega slovenskega selektorja Matjaža Keka so na vrhu najmočejše lige prehiteli Dinamo Zagreb, ki bo tekmo 22. kroga odigral v nedeljo.

Rijeka tudi po 22. odigranih tekmah še vedno ne pozna poraza v najmočnejšem hrvaškem prvenstvu, kjer je v letošnji sezoni zbrala 12 zmag in 10 neodločenih izidov.

Prvi gol na srečanju v Reki je v 18. minuti dosegel hrvaški vezist Marin Tomasov, končni izid pa je sedem minut kasneje postavil novopečeni član ekipe Mario Gavranović

Švicar bosansko-hrvaških korenin je v zimskem prestopnem roku okrepil Kekovo ekipo in se ob debitantskem nastopu takoj vpisal med strelce.

V nadaljevanju srečanja sta si obe ekipi priigrali več priložnosti, a ostalo je pri zmagi Rijeke z izidom 2:0. Gavranovića je v 85. minuti zamenjal Florentin Matei, namesto Tomasova pa je po dobri uri igre vstopil Bekim Balaj.

''Pričakovano težka tekma in zaslužena zmaga, saj smo gole dosegli v pravem trenutku. Čestitke igralcem, to je zelo pozitiven uvod v nadaljevanje sezone. Potrebujemo še nekaj časa, da se uigramo, in temu primeren je rezultat. Tomasov je na igrišče vstopil praktično iz postelje in odigral dobro uro, o kvaliteti Gavranovića pa mi ni treba izgubljati besed,'' je po tekmi dejal nekdanji slovenski selektor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.