Kekovo Rijeko pretresla prometna nesreča

Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš
Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš
Po zmagi na Dunaju se je del klubskega osebja domov odpravil s kombijem.
Oglej si celoten članek

Rijeka je v četrtek zevčer v okviru Lige Evropa zmagala na gostovanju pri dunajski Austrii (1:3), varovanci Matjaža Keka in strokovno vodstvo so se domov vrnili s čarterskim letom.

Zajetno količino opreme za srečanje pa so hrvaški prvaki prevažali v kombiju, ob vrnitvi iz avstrijske prestolnice sta bila v njem klubska delavca Milan Majer in Rustem Gashi

V bližini Ilirske Bistrice sta zdrsnila s ceste, zaenkrat še niso znani razlogi za nesrečo. Oba udeleženca sta jo odnesla brez hujših poškodb, vozilo pa je utrpelo veliko škodo, poroča Novi list.

Liga Evropa Fenomenalna predstava Iličića, Kek ostal med živimi

Na srečo se je v istem času po isti poti domov vračalo veliko navijačev Rijeke, tako da sta Majer in Gashi hitro dobila pomoč in se vrnila na obalo Kvarnerskega zaliva.

Rijeka je na Dunaju prišla do prve zmage v skupinskem delu Lige Evropa. Po polovici tekmovanja je na tretjem mestu s tremi točkami. Vodi AC Milan s sedmimi točkami, AEK iz Aten jih je zbral pet, Austria pa eno.

"Ne skrbi me!" Slovenija se za Keka lahko obriše pod nosom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.