Ker je izgubila dvoboj, jo je oče brutalno pretepel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdaj izvrstna teniška igralka Jelena Dokić nadaljuje s pretresljivimi objavami iz svojega otroštva in mladostništva na družbenem omrežju Instagram. Tokrat je pojasnila, kako jo je oče pretepal, če je izgubila dvoboje v teniški karavani.
Oglej si celoten članek

Avstralka srbskega rodu Jelena Dokić, ki se že nekaj časa bori z depresijo, je znova šokirala z objavo na Instagramu, na katerem je prilepila fotografijo, ko je bila stara 17 let, s katere je razvidno, da ima na nogah polno modric. Pojasnila je, zakaj in kje jih je dobila. 

"Z oteklinami, modricami in krvavečima golenicama, ker so me celo noč tepli in brcali z ostrimi čevlji naravnost v golenici, ker sem izgubila tekmo," je zapisala v pretresljivem zapisu z javnostjo, s katerim je želela opozoriti žrtve, naj ne ostanejo tiho, tako kot je to storila sama. "Na tej sliki sta minila že dva tedna, pa sem bila še pošteno v modricah. Bila sem stara le 17 let," je dodala. Tokrat v zapisu nikoli omenila očeta Damirja Dokića, a je iz preteklih objav in intervjujev jasno, da je za družinsko nasilje kriv prav njen oče, ki je bil do nje večkrat nasilniški. 

Pretresla svet Izpoved zvezdnice: "Aprila sem skoraj skočila in si vzela življenje"

"Še danes imam zaradi teh udarcev grbasti golenici. Od vsake rane ostane brazgotina in te so moje. Preživela sem, a nekatere ženske oz. dekleta tega ne preživijo oz. tega ne bodo. In to je žalostna resničnost," je še zapisala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:31 7. April 2023.

    Jaki fotr res...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.