Šport
5701 ogledov

Ker je izgubila dvoboj, jo je oče brutalno pretepel

Jelena Dokić Profimedia
Nekdaj izvrstna teniška igralka Jelena Dokić nadaljuje s pretresljivimi objavami iz svojega otroštva in mladostništva na družbenem omrežju Instagram. Tokrat je pojasnila, kako jo je oče pretepal, če je izgubila dvoboje v teniški karavani.

Avstralka srbskega rodu Jelena Dokić, ki se že nekaj časa bori z depresijo, je znova šokirala z objavo na Instagramu, na katerem je prilepila fotografijo, ko je bila stara 17 let, s katere je razvidno, da ima na nogah polno modric. Pojasnila je, zakaj in kje jih je dobila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena)

"Z oteklinami, modricami in krvavečima golenicama, ker so me celo noč tepli in brcali z ostrimi čevlji naravnost v golenici, ker sem izgubila tekmo," je zapisala v pretresljivem zapisu z javnostjo, s katerim je želela opozoriti žrtve, naj ne ostanejo tiho, tako kot je to storila sama. "Na tej sliki sta minila že dva tedna, pa sem bila še pošteno v modricah. Bila sem stara le 17 let," je dodala. Tokrat v zapisu nikoli omenila očeta Damirja Dokića, a je iz preteklih objav in intervjujev jasno, da je za družinsko nasilje kriv prav njen oče, ki je bil do nje večkrat nasilniški. 

tenis teniška žogica Pretresla svet Šport Izpoved zvezdnice: "Aprila sem skoraj skočila in si vzela življenje"

"Še danes imam zaradi teh udarcev grbasti golenici. Od vsake rane ostane brazgotina in te so moje. Preživela sem, a nekatere ženske oz. dekleta tega ne preživijo oz. tega ne bodo. In to je žalostna resničnost," je še zapisala. 

Komentarjev 1
  • Miller 13:31 07.april 2023.

    Jaki fotr res...