Klemen Prepelič po poškodbi takoj "eksplodiral"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski reprezentant je hitro našel dobro formo.
Oglej si celoten članek

V nedeljo se je v dvorani La Fonteta odvila tekma 8. kola elitne španske košarkarske lige med Valencio in Betisom. Veselili so se gostje (81:84), kljub temu pa je imel nekaj razlogov za zadovoljstvo tudi član poraženega moštva.

To je bil Klemen Prepelič, ki si je, čeprav poražen, z odlično individualno predstavo zagotovil naziv najboljšega igralca kola.

Narobe svet Neprijetna resnica o Dončićevi trojki z logotipa

Prepelič je v 25 minutah dosegel 21 točk (met iz igre 5/8), štiri asistence in en skok, kar je zadostovalo za statistični indeks 29 in najboljšo oceno vseh košarkarjev v tokratnem vikendu lige ACB.

Slovenski branilec je svoj tekmovalni debi v letošnji sezoni doživel šele sredi preteklega tedna v EuroCupu, ko je bila Budućnost v Podgorici za točko boljša od Valencie. V Črni gori je Prepelič dosegel 14 točk v zgolj 16 minutah.

Vse predhodne klubske tekme v sezoni 2021/22 je Mariborčan, sicer nekdanji član Branika, Heliosa, Olimpije, Banvita, Oldenburga, Limogesa, Levalloisa, madridskega Reala in badalonskega Joventuta izpustil zaradi poškodbe gležnja.

Valencia ima po osmih odigranih tekmah v ligi ACB polovičen izkupiček štirih zmag in štirih porazov ter se nahaja v sredini lestvice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.