Klinar zapustil Olimpijo

Foto: Profimedia Kirm (desno) je bil nazadnje član Domžal.
Kirm (desno) je bil nazadnje član Domžal.
Nogometno tržišče je v polnem razmahu, tako v Sloveniji, kot drugje po Evropi.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija Ljubljana je na svoji spletni strani sporočil, da leto in pol pred iztekom pogodbe klub zapušča Denis Klinar. Desni bočni branilec, eden izmed najbolj standardnih članov Olimpijine šampionske zasedbe iz sezone 2015/16, se seli na Madžarsko, kjer bo igral za prvoligaša Puskas Akademia FC.

Klinar je k Olimpiji prišel iz velenjskega Rudarja pred sezono 2015/16 in v zeleno-belem dresu zbral 50 nastopov ter dosegel dva gola.

Prestop Italijani za 16-letnega Korošca zapravili lepo vsoto

Coquelin okrepil Valencio

Foto: Epa Francis Coquelin Valencia

Španski nogometni prvoligaš Valencia se je okrepil s francoskim vezistom Francisom Coquelinom, ki je nazadnje nosil dres londonskega Arsenala. Valencia naj bi zanj plačala 13,5 milijona evrov, 26-letnik pa je podpisal pogodbo do 30. junija 2020, v pogodbi ima odkupno klavzulo v višini 80 milijonov evrov.

Obrambno naravnani vezist je v tej sezoni za Arsenal v Premier League odigral le eno tekmo. Sicer pa je do leta 2008, ko je debitiral v dresu Arsenala, zbral več kot 100 nastopov.

Tržnica Iličić in Kurtić nista več soigralca

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.