Šport > Nogomet
247 ogledov

Klinar zapustil Olimpijo

Denis Klinar Andraž Kirm Kirm (desno) je bil nazadnje član Domžal.
Nogometno tržišče je v polnem razmahu, tako v Sloveniji, kot drugje po Evropi.

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija Ljubljana je na svoji spletni strani sporočil, da leto in pol pred iztekom pogodbe klub zapušča Denis Klinar. Desni bočni branilec, eden izmed najbolj standardnih članov Olimpijine šampionske zasedbe iz sezone 2015/16, se seli na Madžarsko, kjer bo igral za prvoligaša Puskas Akademia FC.

Klinar je k Olimpiji prišel iz velenjskega Rudarja pred sezono 2015/16 in v zeleno-belem dresu zbral 50 nastopov ter dosegel dva gola.

Nino Kukovec Prestop Šport Italijani za 16-letnega Korošca zapravili lepo vsoto

Coquelin okrepil Valencio

Francis Coquelin Valencia | Avtor: Epa Epa

Španski nogometni prvoligaš Valencia se je okrepil s francoskim vezistom Francisom Coquelinom, ki je nazadnje nosil dres londonskega Arsenala. Valencia naj bi zanj plačala 13,5 milijona evrov, 26-letnik pa je podpisal pogodbo do 30. junija 2020, v pogodbi ima odkupno klavzulo v višini 80 milijonov evrov.

Obrambno naravnani vezist je v tej sezoni za Arsenal v Premier League odigral le eno tekmo. Sicer pa je do leta 2008, ko je debitiral v dresu Arsenala, zbral več kot 100 nastopov.

jasmin kurtić Tržnica Šport Iličić in Kurtić nista več soigralca
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice