Šport > Nogomet
163 ogledov

Rudar ostal brez najboljšega strelca

John Mary Rudar Velenje
Slovensko prvoligaško prizorišče je zapustil odličen nogometaš.

Nogometaši velenjskega Rudarja so ostali brez napadalca Johna Maryja, najboljšega strelca slovenskega prvenstva v sezoni 2016/17. Kamerunec, za katerega so se pred časom zanimali tudi slovenski prvaki iz Maribora, se seli na Kitajsko, podpisal je pogodbo z drugoligašem Meizhoujem Hakko.

Ker je imel za naslednje leto in pol še pogodbo z Rudarjem, bo Velenjčanom pripadla odškodnina, ki vsaj zaenkrat še ni znana.

"Ponudba Kitajcev je zadovoljila tako nas kot igralca," so sporočili iz kluba, ki se je Maryju - napadalec je v velenjskem dresu na 51 tekmah dosegel 27 golov, javno zahvalil za vse, kar je storil za njih.

andraž šporar Uradno Šport Šporar namučil Slovake: "To je bil najtežji prestop doslej."

Hkrati so iz Velenja sporočili, da so podaljšali pogodbo z mladim, nadarjenim Anžetom Piškom, ki se je za klub vezal do sezone 2019/20, in podpisali enoletno pogodbo s Sandijem Čoralićem, slednji je v Velenju pol leta preživel kot posojen igralec ljubljanske Olimpije.

matjaž kek Rijeka Šport Velika vrzel v Kekovi ekipi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.