Šport > Nogomet
2106 ogledov

Zahović se ne pusti kar tako odgnati

Zlatko Zahović
Zlatko Zahović ne bo kar tako v vrgel puške v koruzo.

Športni direktor Maribora Zlatko Zahović si po pisanju bosanskih medijev še naprej prizadeva, da bi med zimskim prestopnim rokom v vrste slovenskega prvaka privabil vezista Zrinjskega Marijana Ćavarja.

Nogometna kluba sta bila blizu sklenitve dogovora, nato pa je 19-letnik ponudbo Maribora, kjer bi lahko zaslužil več kot 100 tisoč evrov na leto, zavrnil.

Bosanski prvak, ki si je od Maribora obetal 300.000 evrov odškodnine, je nogometaša kaznoval tako, da ga ni vključil v načrte za prihodnje leto, za nameček pa bi moral od danes naprej trenirati z mladinsko ekipo.

Zlatko Zahović Zaušnica Šport Zahovićev ultimat ni uspel, kazen za nogometaša

Čeprav je dogovor navidezno padel v vodo, pa pogovori v zakulisju še naprej potekajo. Po pisanju Sportske.ba je športni direktor povišal ponudbo in je za 19-letnika po novem pripravljen plačati 400.000 evrov.

V BiH so prepričani, da je Zahović s tem storil dovolj, Ćavar pa naj bi v prihajajočih dneh podpisal triinpolletno pogodbo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice