Šport > Nogomet
10599 ogledov

Zahovićev ultimat ni uspel, kazen za nogometaša

Zlatko Zahović
Ultimat Zlatka Zahovića ni obrodil sadov. Vodstvo bosanskega prvaka besno na svojega nogometaša.

Športni direktor Maribora Zlatko Zahović je pred časom napovedal, da bo slovenskega prvaka med zimskim prestopnim rokom okrepil 19-letni vezist Zrinjskega Marijan Ćavar.

"Marijan Ćavar je eden največjih talentov v širši regiji med zveznimi igralci. Z Zrinjskim imamo potrjen dogovor in pričakujemo razplet s prihodom mladega reprezentanta Bosne in Hercegovine. Za nas je posel sklenjen, z Zrinjskim imamo dobre odnose, pri prvaku BiH delujejo resni ljudje in čakamo, da se klub ter igralec dogovorijo o prestopu," je povedal Zahović.

Istočasno je potrdil prihod 23-letnega vratarja Zrinjskega Kenana Pirića in 27-letnega branilca Kassima Doumbie, doslej člana Hafnarfjarðara.

Saša Gajser Zlatko Zahović Darko Milanič Nakupi Šport Maribor s kar tremi okrepitvami Zlatko Zahović Darko Milanič Ljudski vrt Večmilijonski posel Šport Zahović: "Dogovor je sklenjen."

Maribor se je z aktualnim prvakom Bosne in Hercegovine dogovoril za višino odškodnine in uskladil druge podrobnosti glede prestopa, nato pa je zgodba dobila nepričakovan zaplet.

marijan ćavar | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Po pisanju bosansih medijev je 19-letnik po posvetovaju z agentom ponudbo zavrnil, kar je razjezilo vodilne može bosanskega prvaka. Zrinjski je mlademu vezistu dal vedeti, da v nadaljevanju sezone nanj ne bo več računal, prav tako pa bo moral od januarja naprej trenirati z mladinsko ekipo, piše Sport1.ba.

Po navedbah Ekipe24.si je Maribor Ćavarju ponudil 100 tisoč evrov neto plače in avto, ob tem pa naj bi bili pripravljen kriti tudi stroške prehrane. V pogodbi 19-letnega nogometaša so tudi dodatne premije, ki bi v primeru uspešnih evropskih nastopov njegovo plačo še oplemenitile. Ko se je zgodba začela zapletati, je Zahović klubu posredoval ultimat, kar pa ni prineslo bistvnega napredka, zato je dogovor padel v vodo.

Ćavar, čigar odškodnina naj bi znašala 300.000 evrov, za zdaj ostaja član Zrinjskega.

Komentarjev 3
  • stary1 22:20 25.december 2017.

    ko si star te niko više ne šljivi,,, gotof je

  • Avatar Darko Dornik
    Darko Dornik 12:13 25.december 2017.

    Kaj ti pišeš o podkupnini?? Lahko malo pojasniš?

  • perhan63 10:49 25.december 2017.

    balkanska posla...verjetno je zdraho hotu ornk podkupnino..a ne..

Sorodne novice