Kmalu na voljo življenjska zgodba Luke Dončića

Foto: Epa
Foto: Epa
Luka Dončić bo dobil svojo biografijo.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski biser Luka Dončić bo kmalu dobil svojo biografijo. Napisala sta jo dva novinarja, Srb Vlada Stanković in Ljubljančan Igor Đurović, izšla pa naj bi na Dončićev 20. rojstni dan (28. februar op. p.), v današnji izdaji piše časnik Slovenske novice.

Opa! Sodnik klofnil Dončića

Slovenski športnik leta 2018 in novinec mesecev oktobra in novembra lige NBA je nedavno javnosti predstavil svojo spletno stran, zdaj pa bo že pri rosnih dvajsetih imel tudi svojo biografijo, ki bo najprej izšla v Sloveniji in Srbiji, nato pa še v ZDA in Španiji.

Knjiga bo govorila o Dončićevem življenju in uspehih od začetkov v Ljubljani, zgodnjega odhoda v Španijo k madridskemu Realu ter prestopa k Dallas Mavericks v ligo NBA.

Stanković je napisal že več knjig, med drugim tudi Montevideo, Bog te video, po kateri je režiser Dragan Bjelogrlić posnel film, ki je doživel velik uspeh. Đurović, nekdanji košarkar ljubljanske Olimpije, pa je med največjimi slovenskimi poznavalci košarke.

O SLO košarki Mark Cuban o Dončiću: "Tega drugi novinci nimajo"

Video Noro, Luka Dončić niza rekorde kot za stavo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.