Ko Daenerys Targaryen zasenči ključno NBA tekmo

Foto: Profimedia
Zmajska mati, Daenerys Targaryen, je v živo pospremila NBA obračun med Houston Rockets in Golden State Warriors ter popolnoma obnorela Houstonovo maskoto.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Golden State Warriors so se uvrstili v finale Zahodne konference, potem ko so na gostovanju pri Houston Rockets zmagali s 118:113 ter dobili serijo s 4:2 v zmagah.

NBA Houston ostaja stalna stranka Golden Stata

Odločilno tekmo te sila zanimive ter razburljive serije pa je iz prve vrste ob igrišču pospremila tudi zvezda ene izmed najbolj popularnih televizijskih serij vseh časov, Emilia Clarke, po svetu znana kot Daenerys Targaryen iz Igre prestolov.

Priljubljena Zmajska mati pa je seveda bila tekom tekme v središču pozornosti, kljub temu da se je na tekmo odpravila popolnoma v civilu in precej drugačnega izgleda kot v seriji.

Foto: Twitter Emilia Clarke

Toda tudi spremenjen izgled ji ni pomagal, saj jo je maskota Rocketsov, Clutch, prepoznala ter pred njo pokleknila, kakor velja tradicija za kraljico sedmih kraljestev.

Celotna predstava je Emilio dobro nasmejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.