Šport > Košarka
3621 ogledov

Ko Daenerys Targaryen zasenči ključno NBA tekmo

Emilia Clarke
Zmajska mati, Daenerys Targaryen, je v živo pospremila NBA obračun med Houston Rockets in Golden State Warriors ter popolnoma obnorela Houstonovo maskoto.

Košarkarji Golden State Warriors so se uvrstili v finale Zahodne konference, potem ko so na gostovanju pri Houston Rockets zmagali s 118:113 ter dobili serijo s 4:2 v zmagah.

golden state warriors houston rockets NBA Šport Houston ostaja stalna stranka Golden Stata

Odločilno tekmo te sila zanimive ter razburljive serije pa je iz prve vrste ob igrišču pospremila tudi zvezda ene izmed najbolj popularnih televizijskih serij vseh časov, Emilia Clarke, po svetu znana kot Daenerys Targaryen iz Igre prestolov.

Priljubljena Zmajska mati pa je seveda bila tekom tekme v središču pozornosti, kljub temu da se je na tekmo odpravila popolnoma v civilu in precej drugačnega izgleda kot v seriji.

Emilia Clarke | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Toda tudi spremenjen izgled ji ni pomagal, saj jo je maskota Rocketsov, Clutch, prepoznala ter pred njo pokleknila, kakor velja tradicija za kraljico sedmih kraljestev.

Celotna predstava je Emilio dobro nasmejala.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice