Šport > Košarka
1656 ogledov

Tako izjemno se po svetu prodaja dres Luke Dončića

Luka Dončić Oakland Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je s svojimi predstavami navdušil gledalce širom celotnega sveta ter se tako izjemno visoko uvrstil tudi na seznam najbolj prodajanih dresov .

Ameriška profesionalna košarkarska liga NBA je objavila seznam najbolje prodajanih košarkarskih dresov za sezono 2018/19, na katerem je tudi izjemni novinec Luka Dončić.

Dončićev dres je bil kar na 13. mestu med najbolje prodajanimi. Luka je tudi edini novinec ter najmlajši košarkar, ki se je uspel prebiti med prvo petnajsterico.

V sezoni 2018/19 se je sicer (ponovno) najbolje prodajal dres "Kralja" LeBrona Jamesa, ki je pred začetkom sezone podpisal za Los Angeles Lakers. Na drugem mestu Stephen Curry iz Golden State Warriors, medtem ko prvo trojico zaokroža verjetno najboljši košarkar letošnje sezone, Milwaukeejev Grk Giannis AntetoKounmpo.

luka dončić Lov na "kapitalca" Šport Kateri NBA zvezdnik bo v novi sezoni soigralec Luke Dončića?

MVP lanske sezone (ter prvi favorit za isti naziv tudi letos) James Harden se je nekoliko presenetljivo urvstil šele na 6. mesto. Bolje sta se namreč prodajala še dresa od Bostonovega Kyrieja Irvinga ter Philadelphinega Joela Embiida.

luka dončić dirk nowitzki | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Zelo visoko na lestvici je tudi dres legendarnega Dwyanea Wadea, ki po letošnji sezoni zaključuje svojo bogato kariero, medtem ko se na lestvico ni uvrstil njegov kolega iz vrst Dallasa, Dirk Nowitzki, ki se prav tako poslavlja. Verjetno je k temu pripomoglo tudi dejstvo, da je njegov Dallas okužila mrzlica imenovana Luka Dončić.

luka dončić Konec veselja Šport Dončićev trener misli resno, Dallas mu ne bo pustil dihati trae young luka dončić NBA Šport Velik Dončićev kritik že izbral novinca leta
Komentarjev 2
  • marsal 18:48 07.maj 2019.

    ker ne veste kaj bi še pisali o Dončiču , objavljate 14 dni stare podatke !!!!

Sorodne novice