Šport > Košarka
7486 ogledov

Velik Dončićev kritik že izbral novinca leta

trae young luka dončić
Glasni kritik Luke Dončića izpred začetka sezone v Ligi NBA Stephen A. Smith je že izbrala novinca leta in to javno obelodanil.

Priznani košarkarski analitik, novinar in voditelj pogovornih oddaj Stephen A. Smith je imel pred začetkom lanske sezone precej zaničljiv odnos do Luke Dončića. Požvižgal se je na njegove dosežke v Evropi, naziv najkoristnejšega igralca Evrolige (MVP) in naslov evropskega prvaka.

Luka Dončić Dallasu se smeji Šport Ne le Slovenija, cel svet je ponorel za Dončićem

Označil ga je celo kot »belčka«: "Briga me, kako igra ta fant iz Evrope. Razumem, da gre za 203 centimetre visokega branilca," in dodal, da naj Phoenix nikar ne naredit napake in kot prvega na naboru izbere Dončića. Favoriziral je centra Aytona, ki ga je Phoenix na koncu tudi izbral.

Luka Dončić Dirk Nowitzki Kot za med Šport Dončić član NBA elite, o drugih novincih ne duha ne sluha

Po Dončićevi tekmi sezone v ligi NBA, ko je z 11 zaporednimi točkami, tremi trojkami na postavljeno obrambo, sam naredil preobrat proti Houstonu, je Smith kar naenkrat postal oboževalec slovenskega čudežnega dečka in ga tudi ob koncu sezone, ko so nekateri začeli v ospredje v boju za novinca leta porivati Traeja Younga, ves čas trdil, da je Dončić nesporni novinec leta.

Obrača glave Šport Dončić nor na copate, njegova zbirka vas bo osupnila

Mnenja ni spremenil niti zdaj, ko je obelodanil svojo izbiro za najboljše košarkarje lige NBA v letošnjem rednem delu sezone. 

 | Avtor: Reddit Reddit

Komentarjev 3
  • janez11 20:53 01.maj 2019.

    Smith v resnici ni bil noben kritik Dončiča, zelo ga je hvalil. Rekel je, da ve, da je "tisti fant v Evropi" neverjeten in bi moral biti drugi izbor, ampak da Phoenix nima druge izbire, kot da vzame Aytona, ker ...prikaži več je izjemen talent, ker je že zvezdnik v Arizoni in bo dobro prodajal vstopnice. In prav je imel. https://www.youtube.com/watch?v=7fMHvgAQuAI&t=235s

  • marsal 18:56 01.maj 2019.

    to je tri tedne stara "novica"