Šport > Košarka
1809 ogledov

Izpahnil prst in še naprej "cepal" trojke

stephen curry Print Screen
Eden od največjih zvezdnikov lige NBA si je na drugi tekmi konferenčnega polfinala izpahnil sredinec.

Košakar ekipe iz Oaklanda Stephen Curry se je poškodoval v prvi četrtini druge tekme konferenčnega polfinala med Golden State Warriors in Houston Rockets.

Pri poskusu odvzema žoge Clintu Capeli si je ameriški organizator igre izpahnil sredinec na levi roki.

V zakulisju je na hitro opravil rentgenski pregled, ki je ovrgel sum na zlom, tako da se je le nekaj minut kasneje vrnil na parket z obvezanim kazalcem in sredincem.

Curry do poškodbe ni dosegel niti točke, do konca pa jih je zbral kar 20 (6/16 iz igre, 3/13 za tri, 5/5 prosti meti) ter tako Bojevnikom pomagal do druge zmage nad Raketami (115:109). Odstotki meta so odstopali od njegovega povprečja, kar je bila verjetno posledica bolečin.

"Boli, toda z mano bo vse v redu. Ničesar nisem zlomil. Imel sem srečo ali pa je name pazila višja sila. Upam, da bo nedelje bolečina izginila in bom spet pravi" je povedal organizator igre. "Lahko sem igral. Še nikoli nisem imel izpahnjenega prsta. Naravanali so ga nazaj, nato sem poskušal odmisliti bolečino," je dodal.

"Ko je prišel z igrišča, je izgledalo slabo," je povedal trener Steve Kerr. "Upal sem, da je samo izpah. Ne vem, koliko ga je motilo. Morda je nekoliko slabše metal za tri, a odigral je dobro tekmo."

Komentarjev 1
Sorodne novice