Ko je odkril, kaj ob petih zjutraj počne njegov sin, je jokal kot dež

Foto: Epa lebron james
Najstarejši sin LeBrona Jamesa si želi po stopinjah slavnega očeta.
Oglej si celoten članek

Trikratni prvak lige NBA LeBron James je velik zagovornik trdega dela in discipline, te vrednote pa je, kot kaže, uspešno prenesel tudi na svoje otroke.

Superekipa LeBron dobil še enega zvezdniškega pomagača

Košarkarski superzvezdnik se je v soboto zgodaj zjutraj odpravljal v telovadnico, ko je na dovozu prestižnega domovanja v Los Angelesu naletel na svojega sina. Ob nenadejanem prizoru je naravnost prekipeval od ponosa.

14-letni "Bronny", ki velja za enega najobetavnejših igralcev v konkurenci ameriške srednješolske košarke, je ob petih zjutraj pilil svoje košarkarske veščine, s tem pa svojega očeta ganil do solz.

Foto: Print Screen bronny

"Ko sem videl svoje fante, kako ob petih zjutraj mečejo na koš, sem med potjo na trening dobesedno zajokal," je zapisal James in dodal, kako izredno ponosen je na svoje otroke. 

"Težko boste razumeli, če niste odraščali brez očeta ali če nimate otrok, katerim želite vcepiti, kaj pomeni 'delo'," je dodal najboljši košarkar na svetu.

Oglasil se je Dončić nazaj v Dallasu, tu je dokaz

James je odraščal brez očeta, zato mu v življenju ogromno pomeni, da je dober starš sinovoma Bronnyju in Brycu ter hčerki Zhuri. Otroci niso samo finančno preskrbljeni, temveč se lahko vedno zanesejo tudi na čustveno oporo očeta, ki jih vselej uči pomena discipline, delovne etike in lepega vedenja.

Očitno se njegovo dobro delo že obrestuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.