Ko odigraš z glavo in dosežeš koš...dobesedno!

Foto: Profimedia
Khimki je po pričakovanjih premagal Budućnost 85:69, bolj kot sam rezultat pa je bila zanimiva poteza Jordana Mickeya, ki je po podaji Stefana Markovića zadel z glavo.
Oglej si celoten članek

Košarkaši Khimkija so se v 8. krogu Evrolige pomerili s črnogorsko ekipo Budućnosti ter slavili 85:69, velik delež pri zmagi Rusov pa je imel ameriški košarkar Jordan Mickey, ki se je izkazal s 17 točkami in 8 skoki ter potezo tekme.

Video Velik škandal, spet v korist iste ekipe

Ob rezultatu 34:24 je napad Khimkija popolnoma izigral obrambo Budućnosti, tako da se je Stefan Marković sam znašel pri metu za tri točke, a se je v zadnjem trenutku odločil za "no look pass" do Mickeya, ki pa soigralca sploh ni spremljal, saj si je gradil prostor pod košem, tako da ga je žoga zadela naravnost v glavo.

Toda na srečo Khimkija se izvrstna akcija ni končala s polomijo, saj se je žoga od Mickeyeve glave odbila skozi obroč črnogorske ekipe, ki letos v Evroligi preprosto nima sreče. Po 8 kolih se lahko pohvalijo z zgolj eno zmago, tudi sama igra je zelo slaba, potem pa se jim dogajajo še podobne stvari, kot je bil Mickeyev koš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.