Ko pri ekipi McLaren pozabijo ime svojega voznika...

Foto: Profimedia
V garaži legendarne ekipe McLaren so si privoščili velik spodrsljaj, saj so se preko radia javili svojemu vozniku in pozabili, kako mu je ime.
Oglej si celoten članek

Tekom drugega prostega treninga pred nedeljsko Veliko nagrado Španije je prišlo do zanimive situacije, ko so se iz garaže McLarena preko radia javili svojemu vozniku, edinemu Špancu ki bo v nedeljo nastopil na domači dirki, Carlosu Sainzu Jr.

"Zdravo Darren, tu Tom... Oprosti... Carlos," se je slišalo preko ekipnega radia, kar je nasmejalo mladega Španca, ki je razposajeno odgovoril: "Pozdravljen Tom, Darren tukaj!"

Iz napake McLarena so se pošalili tudi na uradnem Twitter profilu Formule ena, kjer so "potrdili", da je Carlos španska verzija imena Darren.

Carlos "Darren" Sainz bo sicer nedeljsko dirko zečel z 12 startnega položaja, medtem ko bo drugi voznik McLarena Lando Norris začel z 10 pozicije.

Najboljša startna položaja sta si ponovno zagotovila oba voznika Mercedesa, katera bo na sami dirki zelo težko zaustaviti, saj sta letos resnično dominantna. Mercedes je namreč zmagal na vseh štirih letošnjih dirkah.

F1 Bottas spet ugnal Hamiltona

Zdaj gre zares Hamilton: "Bottas kopira moje nastavitve."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.