Šport > Moto športi
367 ogledov

Ko pri ekipi McLaren pozabijo ime svojega voznika...

Carlos Sainz Jr.
V garaži legendarne ekipe McLaren so si privoščili velik spodrsljaj, saj so se preko radia javili svojemu vozniku in pozabili, kako mu je ime.

Tekom drugega prostega treninga pred nedeljsko Veliko nagrado Španije je prišlo do zanimive situacije, ko so se iz garaže McLarena preko radia javili svojemu vozniku, edinemu Špancu ki bo v nedeljo nastopil na domači dirki, Carlosu Sainzu Jr.

"Zdravo Darren, tu Tom... Oprosti... Carlos," se je slišalo preko ekipnega radia, kar je nasmejalo mladega Španca, ki je razposajeno odgovoril: "Pozdravljen Tom, Darren tukaj!"

Iz napake McLarena so se pošalili tudi na uradnem Twitter profilu Formule ena, kjer so "potrdili", da je Carlos španska verzija imena Darren.

Carlos "Darren" Sainz bo sicer nedeljsko dirko zečel z 12 startnega položaja, medtem ko bo drugi voznik McLarena Lando Norris začel z 10 pozicije.

Najboljša startna položaja sta si ponovno zagotovila oba voznika Mercedesa, katera bo na sami dirki zelo težko zaustaviti, saj sta letos resnično dominantna. Mercedes je namreč zmagal na vseh štirih letošnjih dirkah.

Valtteri Bottas F1 Šport Bottas spet ugnal Hamiltona hamilton rosberg Zdaj gre zares Šport Hamilton: "Bottas kopira moje nastavitve."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice