Kobe Bryant obiskal nogometaše Barçe

Nogometaši Barcelone se pripravljajo na novo sezono v ZDA, natančneje v Washingtonu, kjer jih je obiskal tudi zvezdnik LA Lakers Kobe Bryant, sicer znani privrženec Barçe, ki je v dar dobil modro-rdeči dres s številko 24. Dejal je, da bi premislil o Barcelonini ponudi.
Oglej si celoten članek

"Ljubim FC Barcelono, to vsi vedo. To je že dolgo moje najljubše moštvo. Vedno mi je bil všeč njen način igre – igrajo skupaj, kot ekipa, ustvarjalno, trdo. Takšen slog sem vedno občudoval," je v intervjuju za Bacelonino klubsko televizijo povedal Kobe Bryant.

Kobeja mediji zaradi lockouta v ligi NBA selijo sem ter tja, od Evrope do Azije. A nikakor vedno ne upravičeno, saj je pred kratkim dejal, da precej stvari na internetu o sebi prebere prvič. Na vprašanje, ali je mogoče, da se bo priključil ekipi Barcelone, je smeje odgovoril: "Je to že ponudba?" Dodal je, da je odraščal v Evropi, da se na stari celini odlično počuti: "Če me pokličejo iz Barcelone in želijo, da se jim pridružim, bom zagotovo prisluhnil njihovi ponudbi."

Ob srečanju z moštvom pa se je z Gerardom Piquéjem malce pošalil, da bi zaradi svoje višine prav lahko igral košarko. Poklepetal pa je tudi s Pepom Guardiolo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.