Šport > Košarka
22 ogledov

Kobe Bryant obiskal nogometaše Barçe

Kobe Bryant, barcelona Youtube
Nogometaši Barcelone se pripravljajo na novo sezono v ZDA, natančneje v Washingtonu, kjer jih je obiskal tudi zvezdnik LA Lakers Kobe Bryant, sicer znani privrženec Barçe, ki je v dar dobil modro-rdeči dres s številko 24. Dejal je, da bi premislil o Barcelonini ponudi.

"Ljubim FC Barcelono, to vsi vedo. To je že dolgo moje najljubše moštvo. Vedno mi je bil všeč njen način igre – igrajo skupaj, kot ekipa, ustvarjalno, trdo. Takšen slog sem vedno občudoval," je v intervjuju za Bacelonino klubsko televizijo povedal Kobe Bryant.

Kobeja mediji zaradi lockouta v ligi NBA selijo sem ter tja, od Evrope do Azije. A nikakor vedno ne upravičeno, saj je pred kratkim dejal, da precej stvari na internetu o sebi prebere prvič. Na vprašanje, ali je mogoče, da se bo priključil ekipi Barcelone, je smeje odgovoril: "Je to že ponudba?" Dodal je, da je odraščal v Evropi, da se na stari celini odlično počuti: "Če me pokličejo iz Barcelone in želijo, da se jim pridružim, bom zagotovo prisluhnil njihovi ponudbi."

Ob srečanju z moštvom pa se je z Gerardom Piquéjem malce pošalil, da bi zaradi svoje višine prav lahko igral košarko. Poklepetal pa je tudi s Pepom Guardiolo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.