Kobe dobil prvo bitko z materjo

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezni sodnik iz Kalifornije je odločil, da podjetje Goldin Auctions ne sme prodati, uničiti ali na kakršenkoli način razpolagati s spominki Kobeja Bryanta. Omenjeno podjetje je vložilo tožbo proti zvezdniku LA Lakers, ker je nasprotoval prodaji spominkov, ki jo je brez privoljenja odobrila njegova mama.
Oglej si celoten članek

Spor med Kobejem Bryantom in njegovo mamo Pamelo, ki se prepirata o usodi spominkov ameriškega košarkarja, se je preselil na sodišče. Prvo bitko je dobil zvezdnik jezernikov, saj je sodišče odločilo, da avkcijska hiša Goldin Auctions, ki je Pameli sicer izplačala predujem v višini 450 tisoč dolarjev, spominkov do nadaljnjega ne sme prodajati.

Kobejeva mama se je za dražbo spominkov svojega sina odločila po tem, ko ji košarkar ni hotel izplačati 450 tisoč dolarjev za nakup nove hiše v Nevadi. Pamela je na sodišču zatrdila, da ji je sin dal privoljenje za prodajo spominkov, ki vključujejo drese, pokale, žoge, pisma, itd., medtem ko Kobe to zanika. Košarkar LA Lakers je v pisani obliki povzel pogovor s svojo mamo.

Kobe: ''Nikoli ti nisem rekel, da lahko obdržiš spominke.''

Pamela: ''Da, ampak nikoli nisi rekel, da jih želiš imeti''

Pamela je na obravnavi zanikala, da se je takšen pogovor kadarkoli zgodil in še vedno trdi, da je imela za prodajo spominkov soglasje svojega sina. Kobe naj bi v zadnjih letih za skladiščenje spominkov zapravil približno 80 tisoč dolarjev, njegov oče Joe Bryant pa je prav tako zatrdil, da Kobe nikoli ni pokazal interesa, da bi obdržal omenjene predmete. Žoga je zdaj na strani sodišča, ki bo presodilo, kakšna bo usoda predmetov, ki so vnesli nemir v družino Bryant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.