Kobe: ''Pau bo ostal z menoj pri Lakersih''

Foto: EPA
Foto: EPA
Eden izmed velikih vrhuncev zaključnega dneva olimpijskih iger v Londonu je bil spopad med Španijo in ZDA, ki so se pomerili v finalu košarkarskega turnirja. Na obračunu sta na nasprotnih straneh stala zvezdnika Los Angeles Lakersov, Kobe Bryant in Pau Gasol.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA kobe bryant pau gasol los angeles lakers Kobe Bryant in Pau Gasol za ekipo iz mesta angelov v povprečju skupaj prispevata več kot 40 točk na tekmo, tokrat pa sta se znašla v drugačnih vlogah. Na finalnem obračunu med Španijo in ZDA so slavile slednje, čeprav so se španski biki več kot dostojno upirali in končno popustili šele v zadnji četrtini. Bryant in Gasol se odlično razumeta in Američanu je bilo žal, da slavja ni mogel deliti s svojim dobrim prijateljem.

''Zares so močni. V čast mi je, da sem igral proti njim,'' je o španski izbrani vrsti povedal Bryant. ''In v čast mi je, da sem igral z njim. Pau je moj brat in zame je bilo težko gledati, da na igrah ni zmagal. Po koncu sem mu povedal, da ga imam rad. Izjemen igralec je in ostal bo z mano pri Lakersih. Prepričan sem,'' je dodal prvi zvezdnik ekipe iz Los Angelesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.