Šport
12 ogledov

Kobe: ''Pau bo ostal z menoj pri Lakersih''

kobe bryant marc gasol london 2012 finale španija zda EPA
Eden izmed velikih vrhuncev zaključnega dneva olimpijskih iger v Londonu je bil spopad med Španijo in ZDA, ki so se pomerili v finalu košarkarskega turnirja. Na obračunu sta na nasprotnih straneh stala zvezdnika Los Angeles Lakersov, Kobe Bryant in Pau Gasol.

kobe bryant pau gasol los angeles lakers | Avtor: EPA EPA
Kobe Bryant in Pau Gasol za ekipo iz mesta angelov v povprečju skupaj prispevata več kot 40 točk na tekmo, tokrat pa sta se znašla v drugačnih vlogah. Na finalnem obračunu med Španijo in ZDA so slavile slednje, čeprav so se španski biki več kot dostojno upirali in končno popustili šele v zadnji četrtini. Bryant in Gasol se odlično razumeta in Američanu je bilo žal, da slavja ni mogel deliti s svojim dobrim prijateljem.

''Zares so močni. V čast mi je, da sem igral proti njim,'' je o španski izbrani vrsti povedal Bryant. ''In v čast mi je, da sem igral z njim. Pau je moj brat in zame je bilo težko gledati, da na igrah ni zmagal. Po koncu sem mu povedal, da ga imam rad. Izjemen igralec je in ostal bo z mano pri Lakersih. Prepričan sem,'' je dodal prvi zvezdnik ekipe iz Los Angelesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.