Šport
16 ogledov

Najbolj priljubljeni so Kobe, LeBron in FedEx

lebron james kobe bryant london 2012 dream team EPA
Največji športni zvezdniki v Londonu doživljajo pravo eksplozijo navdušenja, kar je še posebej očitno na socialnem omrežju Facebook. Mnogi izmed njih so po odprtju olimpijskih iger pridobili množice novih oboževalcev. Na vrhu kraljujejo košarkarja Kobe Bryant in LeBron James ter tenisač Roger Federer.

Na vrhu seznama najbolj priljubljenih olimpijcev na Facebooku je ameriški košarkarski superzvezdnik Kobe Bryant, ki mu po priljubljenosti sledita reprezentančni kolega LeBron James in švicarski teniški virtuoz Roger Federer.

Bryant, osrednji zvezdnik moštva severnoameriške košarkarske lige NBA Los Angeles Lakers, je po podatkih Facebooka v tem socialnem omrežju zbral že 13,57 milijona oboževalcev, njegov reprezentančni kolega iz moštva Miami Heat se lahko prav tako pohvali z dvomestno milijonsko številko "všečkov" na Facebooku, ki znaša 11,93 milijona, prvi teniški lopar sveta Federer pa je doslej na Facebooku zbral 11,23 milijona privržencev.

Roger Federer | Avtor: Reuters Reuters
Na četrtem mestu je bodoča slovenska nevesta, ruska teniška igralka Marija Šarapova, na njenem Facebook profilu je pritisnilo "všeč mi je" kar 7,8 milijona uporabnikov te socialne mreže. Za dolgonogo sibirsko teniško lepotico veliko ne zaostaja jamajški sprinterski rekorder Usain Bolt, ki je všeč 7,07 milijona uporabnikom Facebooka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.