Kobejeva žena ganila na milijone ljudi

Foto: Profimedia gianna bryant, kobe bryant
Vdova legende Los Angeles Lakers je počastila spomin na pokojnega moža.
Oglej si celoten članek

Vanessa Bryant se po svojih najboljših močeh spoprijema s tragično izgubo moža Kobeja Bryanta in 13-letne hčerke Gianne. Nekdanji NBA zvezdnik se je smrtno ponesrečil v helikopterski nesreči, ki je terjala devet življenj.

Bryant je za seboj pustil ženo in tri hčerke - 17-letno Natalio 3-letno Bianko in 7-mesečno Capri. Tragedija jim je tiste usodne januarske nedelje življenje v hipu obrnila na glavo.

Neznosno bolečino ob izgubi poskušajo omiliti tudi s pomočjo ganljivih zapisov v Kobejev spomin.

Tokrat se je žalujoča vdova možu poklonila z objavo fotografije in oznanilom, da v tragični nesreči, ki se je dotaknila na milijone ljudi po vsem svetu, ni izgubila samo življenjskega sopotnika, temveč tudi najboljšega prijatelja.

Temu je sledila še kopica drugih ključnikov: #najboljšioče, #čeden, #prijazen, #smešen in #ljubeč mož". "Zelo te pogrešam," je pripisala Vanessa in razkrila, da najbolj pogreša njegov jutranji pozdrav: "Bonjourno principessa/reina."

Kmalu zatem  je delila še izsek televizijskega intervjuja, v katerem so Bryanta med drugim vprašali, kdo je njegov najboljši prijatelj. "Moja žena," je izstrelil kot iz topa.

Objavi sta v samo nekaj urah zbrali zbrali skoraj sedem milijonov všečkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.