Kobejeva žena s čustvenim govorom ob počastitvi moža

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V ZDA so sprejeli nove člane v košarkarski hram slavnih.
Oglej si celoten članek

Kobe Bryant je bil posmrtno vključen v košarkarski hram slavnih, vanj so ga sprejeli skoraj 16 mesecev po tragični smrti v helikopterski nesreči, v kateri je umrla tudi njegova 13-letna hčerka Gianna. 

Poleg nekdanjega zvezdnika Los Angeles Lakers sta bila med drugimi izbrana prav tako nekdaj izvrstna košarkarja NBA Tim Duncan in Kevin Garnett.

Ob inavguraciji je imela zelo čustven govor Bryantova žena Vanessa Bryant, ki je spregovorila o Kobejevi veliki ljubezni do košarkarske igre.

Poleg Bryanta, Duncana in Garnetta sta bila v hram slavnih izbrana tudi Rudy Tomjanovich, ki je kot trener dvakrat osvojil naslov prvaka NBA, ter nekdanja igralka ženske WNBA Tamika Catchings.

NBA Dragić poražen kljub rekordu, Lakers še upajo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.