Koeman zavrnil oznako o "težavnem Messiju"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Trener Barcelone se je odzval na besede svojega predhodnika Quiqueja Setiena.
Oglej si celoten članek

Aktualni trener katalonskega ponosa Robert Koeman se ne strinja z oceno svojega predhodnikla Quiqueja Setiena, da je Lionel Messi izjemen, a težko vodljiv nogometaš. Nekdanji šef blaugrane je namreč priznal, da mu je bilo v času njegovega bivanja na Camp Nouu na trenutke težko shajati z Argentincem.

La Liga Nekdanji trener Barçe brutalno iskren: "Messija je težko voditi"

"Zame je Leo najboljši nogometaš na svetu. Vsak dan sem priča njegovi ambicioznosti in zmagovalni mentaliteti. Nobenih težav nimam z njim. Je kapetan ekipe. Vsak teden se pogovarjava o dogajanju na zelenici in v slačilnici. Ne strinjam se s Setienom, ki ga zelo spoštujem. Če tako misli, potem je to izključno njegova izkušnja," je dejal nizozemski strateg.

Legenda "Ko bo Messi prenehal, bom svoj televizor vrgel stran"

Koeman je trenutno pod vse večjim pritiskom, saj je Barcelona brez zmage že na štirih zaporednih tekmah. Novo priložnost bo imela na tekmi tretjega kroga skupinskega dela lige prvakov proti kijevskemu Dinamu.

"Razumem kritike. Dve točki z zadnjih štirih tekem nista dovolj. Kritike so pričakovane. Prevzemam odgovornost. Trudil se bom izboljšati stvari. Govoril sem z nekaterimi navijači, ki so zadovoljni. Ustvarjamo največ priložnosti, a na koncu štejejo le zmage," je zaključil Koeman.

Foto: Epa ronald koeman

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.